Vihdoinkin oma blogi

Nyt täytyy ensimmäisenä lisätä titteleihin blogaaja. Sehän on varsin muodikasta nykyään.

Wikipedia tietää: Blogi (eng. blog, sanasta weblog) on verkkosivu tai -sivusto, johon yksi tai useampi henkilö tuottaa sisältöä enemmän tai vähemmän säännöllisesti niin, että uudet tekstit, videot, diat tai muu sisältö ovat helposti löydettävissä (yleensä sivun yläreunassa), ja niin että vanhat tekstit säilyvät luettavina ja muuttumattomina uusista teksteistä huolimatta. Blogin kirjoittaja on bloggaribloggaaja tai blogisti.

Minua on pyydetty jo pitkään pitämään blogia. Mun juttuja on kuulemma kiva lukea Facebookista. Mutta totuus on se, että vaikka pyydettiin ruokablogia (johtuen ruoanlaiton yhteydessä tulleista sattumista), saatte jotain muuta. Saatte blogin, joka yhdistää työn ja vapaa-ajan, markkinointimaailman jargonin ja palveluiden tuottajat ympärilläni. Sillä jos näitä juttuja joku lukee, hän oppii myös jotain minusta, kemiläisistä ja ihmisistä yleensäkin.

Blogaaja. Se on hieno sana. Tässä on minun lupaus aloittamisesta ja sinä voisit kertoa kommenteissa, mistä haluaisit lukea. Sovitaanko näin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s